نشست نقد و بررسی آموزش عالی، علم و بحران کرونا در ایران

نشست-نقد-و-بررسی-کتاب

مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۹، نشستی را به منظور نقد و بررسی کتاب «جستارهایی در آموزش عالی، علم و بحران کرونا در ایران»، با حضور دکتر حسین میرزایی، دکتر محمد یمنی دوزی سرخابی و دکتر مقصود فراستخواه برگزار کرد.
مقدمه این کتاب توسط دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نگارش شده است و به طور کلی کتاب در ۴ بخش شامل «آموزش عالی و تحولات آن»، «مسئولیت اجتماعی دانشگاه»، «آموزش مجازی در دانشگاه‌ها» و «حال و آیندة علم» تدوین و تنظیم شده است. همچنین، ۳۹ استاد در این کتاب مشارکت داشته‌اند که به مسائلی از جمله نقش دانشگاه در جهان کرونازده و آیندة پیش رویِ آن، تغییرات احتمالی در نظام ساختاری و مالی آموزش عالی ایران، نقش و مسئولیت آموزش عالی در قبال اپیدمی کرونا، ضرورت بازنگری در آموزش دانشجویان، آموزش عالی مجازی پیشرفته در عصر پساکرونایی پرداخته‌اند.
شما می‌توانید متن کامل کتاب را از اینجا دانلود کنید.