نشست نقد و بررسی آموزش عالی، علم و بحران کرونا در ایران

مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۹، نشستی را به منظور نقد و بررسی کتاب «جستارهایی در آموزش عالی، علم و بحران کرونا در ایران»، با حضور دکتر حسین میرزایی، دکتر محمد یمنی دوزی سرخابی و دکتر مقصود فراستخواه برگزار کرد.
مقدمه این کتاب توسط دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نگارش شده است و به طور کلی کتاب در ۴ بخش شامل «آموزش عالی و تحولات آن»، «مسئولیت اجتماعی دانشگاه»، «آموزش مجازی در دانشگاه‌ها» و «حال و آیندة علم» تدوین و تنظیم شده است. همچنین، ۳۹ استاد در این کتاب مشارکت داشته‌اند که به مسائلی از جمله نقش دانشگاه در جهان کرونازده و آیندة پیش رویِ آن، تغییرات احتمالی در نظام ساختاری و مالی آموزش عالی ایران، نقش و مسئولیت آموزش عالی در قبال اپیدمی کرونا، ضرورت بازنگری در آموزش دانشجویان، آموزش عالی مجازی پیشرفته در عصر پساکرونایی پرداخته‌اند.
شما می‌توانید متن کامل کتاب را از اینجا دانلود کنید.

آخرین مطالب

پرده نگار سیزدهمین رویداد آموزشی قطب علمی آموزش عالی و توسعه با موضوع«رهبری خدمتگزار در آموزش عالی»ارائه توسط استاد ارجمند دکتر محمد حسن پرداخت چی

چهاردهمین رویداد علمی قطب علمی آموزش عالی و توسعه با موضوع: دانشگاه و توسعه از رهگذر سرمایه انسانی با حضور جناب آقای دکتر محمد جواد صالحی-عضو هیأت علمی مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی

گزارش تصویری سیزدهمین رویداد آموزشی قطب علمی آموزش عالی و توسعه با موضوع«رهبری خدمتگزار در آموزش عالی» با حضور دکتر محمد حسن پرداخت چی

گزارش تصویری دوازدهمین رویداد آموزشی قطب علمی آموزش عالی و توسعه «پیشرفت علمی در آموزش عالی ایران: فرصت ها و موانع»

یازدهمین رویداد آموزشی قطب علمی آموزش عالی و توسعه با موضوع «مدیریت عملکرد و ارزیابی کارکنان در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی»

رویداد علمی

سمینار: ارتباطات علمی همکاران ضرورتی برای پیشرفت علمی دانشجویان

نشست معرفی و نقد و بررسی کتاب «استادانِ استادان چه کردند؟»

نقد و بررسی کتاب «استادن استادان چه کردند؟»

اولین همایش «فرهنگ و دانشگاه در ایران»

نشست معرفی برنامه‌ها و بورسیه‌های آموزشی-پژوهشی اتحادیه اروپا

کتاب پداگوژی دانشگاهی، دیالکتیک نظر و عمل منتشر شد