درس هایی از آموزگاران بزرگ

محمد یمنی، استاد دانشگاه شهید بهشتی با موضوع «درس هایی از آموزگاران بزرگ» سخنرانی می کند. این نشست به مناسبت گرامیداشت روز معلم توسط موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی با همکاری قطب آموزش عالی و توسعه، انجمن آموزش عالی ایران و جمعیت توسعه علمی ایران روز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۱/۳۰ الی ۱۲/۳۰ به صورت الکترونیکی برگزار می شود. علاقه مندان می توانند از طریق لینک پیوست در این نشست شرکت نمایند:

آخرین مطالب

همایش روش‌های بهره‌گیری از تجارب و خدمات اساتید ایرانی مقیم خارج از کشور در قالب طرح بکارگیری اعضای هیئت ‌علمی پاره وقت

نشست معرفی و نقد و بررسی کتاب «استادانِ استادان چه کردند؟»

نقد و بررسی کتاب «استادن استادان چه کردند؟»

اولین همایش «فرهنگ و دانشگاه در ایران»

نشست معرفی برنامه‌ها و بورسیه‌های آموزشی-پژوهشی اتحادیه اروپا

کتاب پداگوژی دانشگاهی، دیالکتیک نظر و عمل منتشر شد

نشست مطالعه تطبیقی نحوه مواجهه دانشگاه‌های ایران و غرب با کرونا